Una altra manera de gestionar

Aquest vídeo (8 min) mostra alguns exemples d'economia social que posen de manifest que una altra manera de gestionar és possible, i que aquest és un dels elements fonamentals per a la transformació social.

Es poden visionar com a vídeos independents de 2:30mins cadascú:

L'Associació Alba és una entitat d'iniciativa social. Té com a objectiu oferir una atenció integral a totes aquelles persones amb qualsevol tipus de discapacitat, col·lectius de joves i infants, gent gran així com altres col·lectius en risc d'exclusió, partint de les seves necessitats i els seus interessos i els de les seves famílies, amb la finalitat d'aconseguir el seu màxim desenvolupament humà i la seva màxima inclusió dins la societat.

Corma és una cooperativa de productors de planta ornamental, i això no és una senzilla definició, sinó tota una declaració de principis. Un fet que ens aporta valor afegit: una manera de fer totalment diferenciada.

Coperauto és una cooperativa que s'origina el 2013, en el moment en què els ex-treballadors de l'antic concessionari oficial de SEAT ubicat a Sant Vicenç dels Horts, a causa del tancament patronal d'aquest, decideixen seguir endavant creant una cooperativa, que manté intactes els objectius i l'esperit que ens caracteritza : l'experiència acumulada durant més de 30 anys en el sector de l'automòbil, el servei integral, la proximitat i l'accessibilitat. En definitiva, la satisfacció del client.