Temàtiques: Educació i cultura

Històries de veïnat

El teatre ha esdevingut el punt de trobada entre un grup de gent gran i un grup de joves del barri del Verdum de Barcelona, que mai abans havien tingut l’oportunitat trobar-se en un mateix espai.

Aquesta iniciativa del Pla Comunitari del Verdum ha volgut vincular aquestes dues generacions que han compartit un projecte en comú de la mà d’ImpactaT: la creació d’una peça teatral. En una primera fase van treballar per separat, per trobar-se després amb el repte de crear conjuntament una història. Fruit d’aquest treball va sorgir “Històries de veïnat”, amb una trama de misteri i literatura on policies, escriptores, periodistes i algun personatge amb ganes de venjança, coincideixen en una presentació literària, que precipitarà els esdeveniments.

I molt més que una obra de teatre, aquests dos grups han creat un espai de convivència i d’aprenentatge mutu, que de ben segur no oblidaran.

Fora de Quadre, amb el suport de la Fundació la Roda, ha enregistrat la peça teatral, resultat final de tot aquest procés.